Woonwarenhuis Jan Pleijsier - Tapijtland Meppel


Steenwijkerstraatweg 31 7942 HM Meppel
0522260644 Klik om te bellen

Over Woonwarenhuis Jan Pleijsier - Tapijtland Meppel

Interieuraankleding voor alles en iedereen

Woonwarenhuis Jan Pleijsier staat landelijk bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van tapijt, laminaat, massief hout, parket, linoleum, pvc vloeren, vinyl, karpetten, gordijnen, vitrage, inbetween, (binnen) zonwering, schouwen, meubels, woonaccessoires en aanverwante artikelen aan zowel consumenten als bedrijven(projectmarkt).

De unieke plaats die zij op beide markten heeft verworven is het gevolg van een klantgerichte en -vriendelijke werkwijze:

Presenteer de klant een zo groot mogelijk assortiment, zorg voor vakkundig opgeleid en gemotiveerd personeel en biedt onberispelijke service.

Door daarnaast oog te hebben voor het interieur van de klant, de specifieke wensen en het beschikbare budget kan aan elke vraag tot aller tevredenheid worden voldaan.

Een veelzijdig assortiment

Een warenhuis, 6400 m2 groot, boordevol woningtextiel. Enorm veel soorten en merken tapijt, linoleum, vinyl, parket, houten vloeren, laminaat, gordijnen, vitrage, karpetten, sfeerhaarden, raamdecoratie, zonwering enz. voor elk vertrek en budget.

Daarnaast kan de klant kiezen uit een zorgvuldig geselecteerde collectie teak, eiken en grenen meubelen en uit de vele decoratieve artikelen in de diverse cadeauhoeken.

Door onze buitengewone voorraad, kunnen we uiterst snel leveren. Om gezellig te kunnen woonwinkelen is er veel aandacht besteed aan de indeling en aankleding van het woonwarenhuis:

· Overzichtelijke presentaties

· Ruime gangpaden

· Gezellige koffiecorner - De koffie staat klaar!

· Enz.Aan alles is gedacht!

Woonwarenhuis Jan Pleijsier - Tapijtland Meppel in het kort

Soort vloeren

Hout
Kunststof vloeren
Laminaat
Linoleum
Pvc
Tapijt
Vinyl

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Woonwarenhuis Jan Pleijsier - Tapijtland Meppel


Steenwijkerstraatweg 31 7942 HM Meppel
0522260644 Klik om te bellen