Traas


Danielsweg 4 4451 HP Heinkenszand
0113568877 Klik om te bellen

Over Traas

Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat gekozen moet worden: "welke vloer?"
De vloer is de basis van elk bouwwerk, het is namelijk het onderdeel dat het meest intensief gebruikt wordt van het gehele bouwwerk. Daarom is het van zeer groot belang dat u tijdig de juiste vloerkeuze maakt.

Voor wat ga ik deze vloer gebruiken en wat verwacht ik van deze vloer. Kortom: Welke eisen stel ik aan mijn vloer?
Het is zeer belangrijk dat u in deze ontwerp-fase uw vloerenspecialist kunt vragen om samen met u de mogelijkheden en de eventuele voor- en nadelen van elk soort vloer op een rijtje te zetten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Zeer belangrijk is om de juiste vloeropbouw te kiezen, welke geschikt is voor de door u beoogde vloerafwerking. U bent nooit te vroeg om uw vloer-keuze te maken. Vaak worden wij pas om advies gevraagd nadat de ondervloeren zijn aangebracht, en dan moeten wij onze klanten soms teleurstellen omdat de ondervloer niet voldoet aan de eisen welke worden gesteld voor de gekozen vloerafwerking

Wij, Terrazzo- en vloerenbedrijf Traas, staan voor u klaar om u te adviseren van zandpakket tot en met vloerafwerking. Dit inclusief isoaltie en vloerverwarming. Door onze jarenlange ervaring vanaf constructie- vloer tot vloerafwerking kunnen wij u adviseren bij de juiste keuze, van een ouderwetse terrazzo-, een moderne betonlook-vloer, een pu gietvloer, cementdekvloer of gietdekvloer.

Ook bij renovatie is het zeer belangrijk om vooraf samen met ons te kijken naar de mogelijkheden. Vaak kunnen wij door toepassing van speciale renovatiemortels u veel tijd en geld besparen, van superlichte mortels tot uitvlakken van houten vloeren.

Vloeren? Ons vak

Traas in het kort

Soort vloeren

Betonvloeren
Gietvloeren
Grindvloeren
Kunststof vloeren
Woonbeton

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Traas


Danielsweg 4 4451 HP Heinkenszand
0113568877 Klik om te bellen