Tegels.com B.V.


Nijverheidsweg 17 5071 KK Oisterwijk
013-5220014 Klik om te bellen

Over Tegels.com B.V.

Waarom is Tegels.com B.V. de beste keuze voor jou?

Grondleggers van sfeer sinds 1959! Een moderne en strakke woonkamer. Sfeervol terras of serre. Landelijke woonkeuken voor vele gezellige avonden met vrienden en familie. Of een stijlvolle badkamer waar onthaasten geen enkel probleem is. Wat uw woonwensen ook zijn, welke stijl u ook zoekt, Tegels.com is hét begin van meer woon- en leefplezier.

Meer over Tegels.com B.V.:

Van inspireren tot smeren! Van woonwensen naar jouw droomplek...Wat voor type je ook bent. Welke sfeer je ook zoekt? Hét ultieme thuisgevoel begint met de juiste tegels.com. Want, wat een steen is voor het exterieur, is een vloer of wandtegel voor het interieur. Sfeer en stijlbepalend. Het zorgt voor rust, warmte, comfort, woon- en leefplezier. Kortom, iets om goed bij stil te staan. De tijd voor te nemen. Professioneel advies over in te winnen bij de expert. Aangenaam! Tegels.com is de naam. Doorgewinterde grondleggers van sfeer en stijl. Wat je woonwens ook is, het team van tegels.com heeft altijd een vloer die past. Bij budget én sfeer die jij zoekt. Van inspireren tot smeren laten wij onze 50 jaar ervaring, kennis en expertise spreken. Wij halen alles uit de kast om jouw droomplek te realiseren. Laat je inspireren in onze sfeermodule, bezoek onze showroom in Oisterwijk of maak een afspraak met onze styliste. Voeg daar ons grote assortiment kwaliteitstegels, lage prijzen en hoge servicegraad aan toe en zeker weten dat jouw woonwensen in vervulling gaan.

Wat kan Tegels.com B.V. je bieden?

Het begint met een goed advies Wij nemen u graag aan de hand om samen tot een juiste keuze te komen. Uiteraard rekening houdend met uw woonwensen en budget. Onze kundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in de branche en denken graag met u mee. Wij komen ook graag bij u aan huis voor een opname van de werkzaamheden en een sfeeradvies. Bel, mail of app ons voor al uw vragen, maar beter nog komt u langs in onze showroom in Oisterwijk.

Wie gingen je voor?

Welkom bij de grondleggers van sfeer en stijl, uw stijl! Ons breed assortiment en scherpe prijs in combinatie met vakmensen tovert iedere koude en kille vierkante meter om in uw droomplek. Een sfeervolle ruimte waar u zich thuis voelt. Dus zeg het maar, wat zoekt u? Landelijk. Modern. Trendy. Romantiek. Gezelligheid. Rust. Het begint met de juiste Tegels.com!

Tegels.com B.V. in het kort

Soort vloeren

Natuursteen
Tegels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Tegels.com B.V.


Nijverheidsweg 17 5071 KK Oisterwijk
013-5220014 Klik om te bellen