Tapijttegelhandel.nl


Verlengde Gildenweg 25 8304 BK Emmeloord
0527252062 Klik om te bellen

Over Tapijttegelhandel.nl

<h1>Tapijttegelhandel.nl is beste keus voor tapijttegels</h1>
Bij Tapijttegelhandel.nl uit Emmeloord heb je de meeste keus in tapijttegels van Nederland. Tapijttegelhandel.nl heeft een grote vaste collectie tapijttegels en daarnaast kopen wij regelmatig partijen op van de bekende merken. Bij Tapijttegelhandel.nl verkopen we onder andere een grote collectie tapijttegels van Desso, Heuga, Modulyss en Interface. De restpartijen komen vaak uit overproductie (tapijttegels die zijn overgebleven uit grote projecten) of uitlopende collecties, waarvan nog veel voorraad is (de kleur wijzigt dan vaak net iets, waardoor het niet meer gecombineerd kan worden met de eerder geproduceerde partij)

In de showroom in Emmeloord kun je de tapijttegels van Tapijttegelhandel.nl bekijken en direct meenemen. Het is ook eenvoudig om via onze website de tapijttegels te bestellen, de tapijttegels worden dan gratis (bij een bestelwaarde van €300,- exclusief BTW) bezorgd op jouw adres in Nederland. Wil je eerst weten hoe de tapijttegel eruitziet voordat je bestelt? Tapijttegelhandel.nl biedt een gratis proefmonster service, deze proefstalen bestel je ook eenvoudig op de website.

<h2>Op zoek naar een andere vloer?</h2>
Tapijttegelhandel.nl is onderdeel van Vloerenhandel.nl, naast tapijttegels kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf van een laminaatvloer, pvcvloer, vinyl, kamerbreed tapijt en een prachtige selectie houten vloer (duo-plank).

Voor uitgebreid advies bij de aankoop van een harde vloer of tapijt, kun je een bezoek brengen aan onze showroom waar we een hele grote collectie voorbeeldplanken en stalen hebben van de verschillende types vloeren.

Op laminaathandel.nl kun je online vast oriënteren op de aankoop van een nieuwe laminaatvloer. We hebben een groot deel van de collectie laminaat op voorraad en de levertijd van de andere soorten bedraagt over het algemeen slechts enkele werkdagen. Laminaat is verkrijgbaar in vele kwaliteiten. Bij Vloerenhandel.nl heb je voordelige soorten die geschikt zijn voor licht intensief gebruik (slaapkamer laminaat), tot types voor zeer zwaar gebruik welke zelfs gebruikt kunnen worden in ruimtes die met een stoomreiniger worden gereinigd.

De site pvcvloerenhandel.nl biedt informatie over onze collectie pvc vloeren. Pvc is een geweldige geleider van warmte en voor een vloer met vloerverwarming is een dryback pvc vloer dan ook zeer geschikt. Ook een pvc met kurkonderlaag zorgt voor veel comfort, met én ook zonder vloerverwarming. In onze showroom kunnen we je adviseren, zodat we de vloer vinden die het beste aansluit bij jouw woonwensen.

Bestel tapijttegels dus direct via www.tapijttegelhandel.nl of kom langs in onze showroom, waar we ook de collectie harde vloeren en kamerbreed tapijt aan je kunnen laten zien. Tot snel! 

Tapijttegelhandel.nl in het kort

Soort vloeren

Hout
Kunststof vloeren
Laminaat
Tapijt
Vinyl

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Tapijttegelhandel.nl


Verlengde Gildenweg 25 8304 BK Emmeloord
0527252062 Klik om te bellen