Sturka Projekten B.V.


Elleboog 13 6713 KP Ede
0318 255 850 Klik om te bellen

Over Sturka Projekten B.V.

Waarom is Sturka Projekten de beste keuze voor u?

Een vloer geeft elke ruimte nét dat ietsje extra. Of het nu gaat om een winkel, een wachtkamer, een restaurant of onverschillig wat dan ook, de vloer ligt, volstrekt onbewust, aan de basis van de uitstraling er van en verleent haar het bijzondere aanzien. Daarom is het zo belangrijk dat een ter zake kundig bedrijf de uiteenlopende eisen waaraan moet worden voldaan, nauwgezet onder de loep neemt. Hoe zit het met de reiniging? En de slijtvastheid? Hoe is de samenhang met de architectuur van het pand? Moet er harde of juist zachte vloerbedekking komen? Hout, steen, rubber of misschien wel vinyl? Het is duidelijk dat er vele aspecten kleven aan een juiste keuze. Een gedegen advies, afgegeven door een in alle facetten gespecialiseerd bedrijf en dat gevolgd door een vakkundig aanbrengen van de vloer, zal ook jaren nadien nog zijn vruchten afwerpen. Iedere dag weer opnieuw. Elk project vraagt om een unieke aanpak en om nieuwe, frisse idee?n. De rode draad is daarbij niet alleen maar de wens van de opdrachtgever, maar ook de eis die aan de uitstraling wordt gesteld, het technische aspect en de dito toepasbaarheid. Een echte vloerspecialist moet van alle markten thuis zijn, want een goede en in alle opzichten verantwoorde vloer adviseren en realiseren is geen fluitje van een cent! Vloerenbedrijven zijn er bij de vleet, maar echte specialisten die -proefondervindelijk- van tevoren ook eventuele valkuilen onderkennen, slechts bitter weinig!

Meer over Sturka Projekten:

Bij Sturka vormen kwaliteit en flexibiliteit een koningskoppel. Tal van architecten, winkelinterieurbouwers, projectmanagementbureaus en individuele opdrachtgevers hebben de weg naar het Betuwse Tiel reeds weten te vinden en dat niet alleen vanwege de scherpe prijzen die kunnen worden gehanteerd door eigen import, maar zeker ook door het persoonlijke contact en de korte lijnen, alsmede door de mogelijkheid om specialistische bewerkingen te kunnen uitvoeren (zoals parketrestauraties en bijzondere combinaties). Ook het onderhoud van een vloer behoort tot het dienstenpakket. Bij BCC, bijvoorbeeld, worden de vinyl vloeren een of enkele malen jaarlijks gepolymeerd ofwel voorzien van een extra beschermingslaag. Zeer gewaardeerd door de klanten worden eveneens de gespecificeerde offertes die men uitbrengt, waarbij alles precies per element wordt omschreven. Niemand anders doet dit zo nauwkeurig als Sturka. Het uitgangspunt bij dit alles is duidelijk. De consument ziet de winkel als een geheel van licht, sfeer en kleuren en de vloerbedekking is daarbij van eminent belang. Een ander aspect is, dat zeer snel kan worden ingespeeld op de behoeftes vanuit de markt. Want dat is de uitvalshoek van ons bedrijf, de markt als zodanig.

Wat kan Sturka Projekten u bieden?

Food en non food, restaurants, de gezondheidszorg, kantoren, kapperszaken, scholen en andere werkplekken, kleinschalig dan wel groot van omvang: Sturka gaat heel ver in het meedenken met de opdrachtgever. Tal van functionele en sfeervolle mogelijkheden en alternatieven worden aangedragen, in de voorbereidende fase reeds. Men weet uit de praktijk van alledag wat kan en wat beslist niet werkt. Een voorbeeld? Wees voorzichtig met het aanbrengen van marmoleum op een vloer waar geen geventileerde kruipruimte onder zit. En is er sprake van een strak geplande winkelopening? Dan is het voor Sturka de normaalste zaak van de wereld om avonden en desnoods weekends door te werken opdat op het moment van opening alles piekfijn in orde is. Voordeel daarbij is dat kleinschalig wordt gewerkt. De lijnen zijn bij Sturka kort en een eenmaal uitgezette planning wordt minutieus gevolgd. Maar voordien wordt eerst geïnventariseerd waarvoor de vloer gebruikt gaat worden en wat daar dan expliciet voor nodig is. Daarna worden de materialen bij elkaar gezocht en wordt een voorlopig en gefundeerd voorstel richting klant uitgewerkt. Na de discussie over de toe te passen kleuren vindt de detailuitwerking plaats en kan, natuurlijk andermaal tezamen met de klant, de planning worden opgesteld, waarna vaardig aan de uitvoering kan worden begonnen.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn o.a. winkelinterieurbouwers, kantoorgebouwen, scholen, universiteiten (o.a. Wageningen UR) Zorg instelleningen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, hotels, restaurants enz.

Sturka Projekten B.V. in het kort

Soort vloeren

Gietvloeren
Grindvloeren
Hout
Kunststof vloeren
Laminaat
Linoleum
Tapijt
Vinyl

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Sturka Projekten B.V.


Elleboog 13 6713 KP Ede
0318 255 850 Klik om te bellen