Stonhard Benelux


Zilverenberg 18 5234 GM 's-Hertogenbosch
0165585200 Klik om te bellen

Over Stonhard Benelux

Wie zijn wij
 
Bij ons draait het om uw!

Stonhard is de onbetwiste marktleider in het produceren en installeren van zeer kwalitatieve vloeren. Onze naadloze, duurzame en onderhoudsvriendelijke systemen zijn ontworpen voor zowel de industriële markt als de commerciële markt. Dezelfde hoge kwaliteit hebben onze wand- en bekledingssystemen. 

Onze vloeren zijn een betrouwbare keuze voor productie omgevingen,  maar zijn ook toepasbaar in een innovatief design voor commerciële omgevingen. Epoxy, urethaan, en snel verwerkbare methylmethacrylaat hars-gebaseerde systemen geven u een ruime keuze uit verschillende opties voor iedere markt en toepassing.

Wij zijn anders dan andere vloerleveranciers

Van het begin tot het einde van uw project, van specificaties en design tot project management en de uiteindelijke oplevering, wij werken direct met u samen. Territory Managers, Project Engineers, Architectural/Engineer en Design Managers, Construction Management teams en onze installatieteams werken voor u, maar vooral mét u samen. Wij bieden u succesvolle Single Source-service; wij nemen de verantwoordelijkheid voor zowel onze producten als de installatie hiervan.

Eigen productie

Bij Stonhard hebben we niet alleen de kennis in huis om onze eigen producten te ontwikkelen, maar we produceren onze materialen ook zelf. Omdat we onze eigen polymeer systemen kunnen synthetiseren, biedt dit ons de mogelijkheid om de eigenschappen van de producten nauwkeurig te contoleren en aan te passen naar de specifieke eisen van onze klanten. Deze geïntegreerde aanpak biedt ons een voorsprong in technologie en kwaliteit die niemand anders heeft. We hebben honderden combinaties gemaakt van harsen en uithardingsmiddelen, die ieder eigen en unieke eigenschappen hebben.

Kennis van ook de meest uitdagende vloeroplossingen

Het vloersysteem dat u nodig heeft hangt af van de omgeving waarin het geplaatst moet worden en de eisen die u aan deze vloer stelt. Onze vloerspecialisten zijn speciaal getraind om uw specifieke eisen te benoemen, daarbij rekening houdend met de kosten, duurzaamheid, veiligheidseisen en de algemene prestaties van de vloer. Stonhard heeft de juiste oplossing voor uw  vloer.

Veiligheid

Als u kiest voor Stonhard, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid of over het milieu. Wij zijn gespecialiseerd in producten met weinig oplossingsmiddelen, wat betekent dat er geen gevaarlijke giftige of brandbare dampen vrijkomen tijdens het mixen en het installen. Onze installatieteams zijn gecertificeerd en houden zich strikt aan alle veiligheidsprocedures. Daarnaast komen alle Stonhard producten met duidelijke instructies, veiligheidsinformatie en duidelijk gelabelde verpakking.

Kennismaken met Stonhard

Maakt u vrijblijvend een afspraak met één van onze collega's om u bij te laten praten over de laatst toegepaste technieken en Stonhard ervaringen in uw eigen branche. Ter plaatse kunnen wij u laten zien en uitleggen waarom Stonhard de beste oplossing voor u heeft en kunnen wij tegelijkertijd uw huidige vloer inspecteren.

Soort vloeren

Betonvloeren
Gietvloeren

Onze locatie

Stonhard Benelux


Zilverenberg 18 5234 GM 's-Hertogenbosch
0165585200 Klik om te bellen