SLIPSTOP Benelux


Schaverijstraat 37 3534 AS Utrecht
030-2436633 Klik om te bellen

Over SLIPSTOP Benelux

Voorkom uitglijden op gladde vloeren!

Nog dagelijks gebeuren er helaas veel ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren. Denkt u bijvoorbeeld aan badkamers, galerijen, entrees, zwembaden, keukens of portieken. Maar u kunt voorkomen dat mensen uitglijden!

Problemen met gladheid op stenen vloeren zijn gelukkig goed op te lossen door een antislipbehandeling met SLIPSTOP. We hebben verschillende onafhankelijke onderzoeken laten uitvoeren en de resultaten geven aan dat de stroefheid van de vloer langdurig verbeterd wordt na onze antislipbehandeling. Voorwaarde om een vloer goed te kunnen behandelen is dat de vloer zandhoudend moet zijn. Dit is bij beton en de meeste tegel- en steensoorten het geval.

Antislipoplossing

SLIPSTOP behandelt betonnen, terrazzo, marmeren, granieten en keramische vloeren. De behandeling gebeurt op chemische wijze. De SLIPSTOP behandeling is kleurloos, reukloos en niet schadelijk voor het milieu. Door een eenmalige behandeling worden gladheids- en slipproblemen voorkomen, op nieuwe en bestaande vloeren. De vloeren zien er na behandeling weer zo goed als nieuw uit. Het SLIPSTOP proces werkt zelfs onder water.

Foto's

SLIPSTOP

Soort vloeren

Betonvloeren
Marmer
Natuursteen
Tegels

Onze locatie

SLIPSTOP Benelux


Schaverijstraat 37 3534 AS Utrecht
030-2436633 Klik om te bellen