Schmidt-Koelewijn B.V.


Dalweg 16 3741 AV Baarn
0355413082 Klik om te bellen

Over Schmidt-Koelewijn B.V.

Thuisin Schmidt- Koelewijn “ontzorgt” in woondecoratie.

Thuisin Schmidt-Koelewijn in Baarn is specialist in woondecoratie. In de winkel vind je alles wat je nodig hebt om je woning mooi te maken. Verf, behang, gordijnen, harde en zachte vloerbedekking en raamdecoratie, het is er allemaal, in elke stijl en voor ieder budget. Je zult er dus altijd slagen. De variëteit in producten is zó groot dat je er gemakkelijk in kunt verdwalen. Daarom biedt Thuisin Schmidt-Koelewijn graag de helpende hand. “Natuurlijk kan iedereen hier naar hartelust zelf komen zoeken en winkelen. Daar is niets op tegen. Wat wij echter merken is dat met een beetje hulp van onze adviseurs soms een nét iets andere keuze wordt gemaakt waardoor het uiteindelijke resultaat veel beter is. Natuurlijk leggen wij niets op, maar wij dragen desgewenst alternatieven aan.”
Daarvoor moet echter vooral goed worden geluisterd en dat valt nog niet mee. Specialisten willen het liefst praten, tonen en uitleggen. De adviseurs van Thuisin Schmidt-Koelewijn worden daarom steeds opnieuw getraind in het luisteren. Iedere bezoeker van onze winkel moet als een blanco blad worden benaderd. In het gesprek wordt het blad ingekleurd en ontstaat een zeer persoonlijk advies. Persoonlijke voorkeuren van de adviseurs mogen daarbij geen enkele rol spelen.
“Het is dan heerlijk dat wij in onze winkel de beschikking hebben over alle producten die voor een metamorfose in aanmerking kunnen komen. Veel meer dan een woninginrichter, die mist bijvoorbeeld verf en behang. Dat levert dus nooit een compleet advies op. Wat is er nu mooier dan alle facetten van een ruimte in één keer op elkaar af te stemmen? Alleen op die manier ontstaat werkelijke harmonie in huis. Uiteraard worden de uitgekozen producten door onze betrouwbare monteurs en stoffeerders vakbekwaam opgehangen of gelegd.”

En wil je niet zelf schilderen of behangen? Geen nood. Binnen de Koelewijn Groep opereert nog een ander bedrijf dat zich juist daarop richt. Koelewijn Schilders verzorgt dat soort klussen met plezier. Maar ook voor een kleine verbouwing draait men de hand niet om. De kwaliteit van het werk is hoog, door de enorme betrokkenheid van de medewerkers van dit reeds tientallen jaren bestaande bedrijf. Diezelfde betrokkenheid zorgt vreemd genoeg ook voor een interessant kostenplaatje. “Onze mensen weten dat wij alleen maar succesvol kunnen zijn wanneer wij hoge kwaliteit aan lage kosten koppelen. Dus begint iedereen op tijd en wordt er lekker doorgewerkt én onze mensen hebben nog verantwoordelijkheidsgevoel waardoor wij geen dure opzichters nodig hebben. Dat scheelt veel geld. Dat voordeel wordt aan de klanten doorgegeven.”

Het belang van de samenwerking tussen de twee bedrijven komt vooral sterk naar voren bij het verzorgen van projecten voor bijvoorbeeld scholen en kantoren. Ook de beoefenaars van de vrije beroepen zoals tandartsen en notarissen wenden zich voor de inrichting van hun wachtkamers en kantoren met succes tot Thuisin Schmidt-Koelewijn en de Koelewijn groep. Ook hier blijkt de combinatie van een uitgekiend advies met een vlotte en voordelige uitvoering een gouden greep te zijn.

Thuisin Schmidt-Koelewijn en Koelewijn Schilders opereren al vele jaren samen in de markt. “Onze familie heeft altijd in de combinatie van beide bedrijven geloofd en dat geloof is waarheid gebleken. Wij ontzorgen al jaren, al lang voordat het een moderne kreet was. Herhalingsopdrachten en mond tot mond reclame vormen dan ook de basis voor ons succes.”


Schmidt-Koelewijn B.V. in het kort

Soort vloeren

Gietvloeren
Grindvloeren
Hout
Kunststof vloeren
Kurk
Laminaat
Linoleum
Pvc
Tapijt
Vinyl

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Schmidt-Koelewijn B.V.


Dalweg 16 3741 AV Baarn
0355413082 Klik om te bellen