Vakdagen Parket & Woninginrichter


2 t/m 4 april 2012 - Evenementenhal Gorinchem

Drie zéér succesvolle vakdagen in Evenementenhal Gorinchem!

 

Meer dan 150 exposanten hebben zich op 21, 22 en 23 maart gepresenteerd in Evenementenhal Gorinchem tijdens Parket Vakdagen, Vakbeurs voor de Woninginrichter en Meubel Vakbeurs. 9343 bezoekers hebben we dit jaar kunnen verwelkomen, in vergelijking met 2010, waar 6697 bezoekers de vakbeurzen hebben bezocht, kunnen we spreken van een geslaagde editie en een concept dat vertrouwen biedt voor 2012.

 

Terugkijkend op een geslaagde editie van Parket Vakdagen en Vakbeurs voor de Woninginrichter, zijn de voorbereidingen voor de volgende editie al volop in gang gezet. Evenementenhal Gorinchem staat op maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 april 2012 opnieuw geheel in het teken van Vakdagen Parket & Woninginrichter!

Vakdagen Parket & Woninginrichter
Ten opzichte van 2010 heeft Parket Vakdagen en Vakbeurs voor de Woninginrichter in 2011 een groei doorgemaakt, die zowel terug te zien is in het aantal exposanten als in het aantal bezoekers. In 2012 willen wij met behulp van een gezamenlijke naam voor beide vakbeurzen en natuurlijk samen met exposanten en bezoekeers deze succesvolle lijn doorzetten. Parket Vakdagen en Vakbeurs voor de Woninginrichter heten vanaf nu Vakdagen Parket & Woninginrichter.

Full Service Formule

Bij Evenementenhal kunt u zich volledig richten op de bezoekers. Evenementenhal zorgt voor de rest. Van een compleet ingerichte standunit tot geheel verzorgde catering voor u en uw relaties. Ook de uitnodigingsservice neemt u heel wat werk uit handen. In afstemming met u als exposant gaan wij als organisatie voor de hoogste kwaliteit, ook als het gaat om de bezoekerskwaliteit. U bepaalt wie u graag als bezoeker in uw stand treft. De beursorganisator ontvangt van u de gegevens van de relaties die wij namens u uitnodigen. Deze relaties ontvangen dan vervolgens een persoonlijke uitnodiging met een entreebewijs voor twee personen, die recht geeft op vrij parkeren, een bezoek aan de vakbeurs én de exclusieve catering.

Aanmelden als exposant
Wilt u meer informatie over deelname aan Vadagen Parket & Woninginrichter? Daarvoor kunt u contact opnemen via http://www.evenementenhal.nl, zij sturen u graag het informatiepakket. 

Zij hopen u te kunnen verwelkomen als exposant tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter.

 

 

 

Bezoekers

Vakdagen Parket & Woninginrichter zijn drie dagen het netwerkevenement waar u uw relaties binnen de branche elkaar ontmoeten. Ze bieden u de unieke gelegenheid om bestaande en potentiële leveranciers, groothandels en relaties te bezoeken. Het is een evenement waarbij u alle ruimte heeft om te netwerken, zaken te doen en nieuwe producten en/of diensten te ontdekken.

 

Wanner u zich tot een van de onderstaande branches kunt rekenen, is deze beurs zeker de moeite waard om te bezoeken!


- Woninginrichters
- Detaillisten
- Speciaalzaken uit de parket- en vloerbedekkingbranche
- Speciaalzaken uit de raam- en wandbekledingbranche
- Parketleggers
- Woningstoffeerders
- Projectinrichters

 

Voor meer informatie; http://www.evenementenhal.nl

 

parket


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via vloer-info.nl