Laminaat Direct


Metaalstraat 7 8471 AL Wolvega
0561-611773 Klik om te bellen

Over Laminaat Direct

Waarom is Laminaat Direct de beste keuze voor u?

Op zoek naar goedkoop laminaat maar wel van een topmerk? Laminaat Direct is dealer van topmerken laminaat en pvc zoals Balterio, Meister, Egger, Parador, Hünstra, Kronofix, Kronotex, Quick-Step, LVT, Vivafloors, Mflor en nog veel meer. Door massale inkoop, snelle schakeling en jarenlange ervaring rechtstreeks met de fabrieken kunnen wij zeer goedkoop verkopen. Vraag gratis stalen op of kom naar de grote showroom, hier liggen honderden vloeren uitgebreid uitgestald en gemakkelijk te vergelijken. Wij hebben een grote voorraad, veelal kunt u het laminaat direct meenemen.

Meer over Laminaat Direct:

Onze eigen stoffeerders hebben jarenlange ervaring en komen graag bij de mensen thuis in heel Nederland maar kunt natuurlijk ook zelf leggen, u krijgt dan van onze zeer concurrende prijzen.

Wat kan Laminaat Direct u bieden?

Verkoop van topmerken laminaat en PVC van Mflor, Vivafloors, LVT, Kronofix, Kronotex, Quick-Step, Meister, Balterio, Egger, Core-tec en nog veel meer.

Wie gingen u voor?

Bij ons springen de verkopers niet gelijk op uw nek maar gunnen u alle tijd en ruimt en koffie om zelf eerst eens rustig rond te kijken. Wij zijn sterk in de prijs en het assortiment.

Laminaat Direct in het kort

Soort vloeren

Kunststof vloeren
Laminaat
Tapijt
Vinyl

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

PVC, het nieuwe laminaat, is steeds populairder

PVC, het nieuwe laminaat, is steeds populairder. Nadeel is dat je wel eerst even moet egaliseren, maar ook daar is de oplossing voor nabij. De opvolger van laminaat is PVC, kunststof panelen die verlijmd...

Onze locatie

Laminaat Direct


Metaalstraat 7 8471 AL Wolvega
0561-611773 Klik om te bellen