Het Parkethuis


Ottersumseweg 55 6591 CK Gennep
0485 - 51 49 51 Klik om te bellen

Over Het Parkethuis

Waarom is Het Parkethuis de beste keuze voor jou?

Het Parkethuis in Gennep zijn Richard en Edith IJsselmuiden. Met veel plezier en passie staat het ervaren team elke dag voor je klaar met de aankoop en plaatsen van o.a. een nieuwe pvc vloer, houten vloer, laminaat vloer of traprenovatie. Professioneel, persoonlijk en met kennis van zaken, en dat al vanaf 2004.

Meer over Het Parkethuis:

Edith ontvangt je graag in de showroom en begeleidt je in de aankoop van bijvoorbeeld een PVC vloer, houten vloer, laminaat vloer, visgraat vloer etc. Richard komt daarna persoonlijk bij je langs om alle metingen te verrichten. Het uitvoeren van de werkzaamheden zal tevens door Richard en onze eigen mensen plaatsvinden. Gecertificeerd team Ons team bestaat uit ervaren en allround parketteurs, zij voeren alle werkzaamheden zelfstandig uit. Al ons gecertificeerde personeel is altijd op de hoogte van nieuwe en bestaande producten en technische innovaties. Onze werknemers worden regelmatig opgeleid in de vorm van product- en applicatietrainingen. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste advies en de meest actuele producten. Lijnen blijven kort doordat je altijd een vast contactpersoon aangewezen krijgt. Zo zijn we je nog beter van dienst.

Wat kan Het Parkethuis je bieden?

Wanneer je overgaat tot het kopen van een houten vloer, dien je vooraf enkele keuzes te maken. Een vloer kies je niet bij je interieur, maar bij je huis. Een interieur verandert, maar een huis in jaren ’30 stijl blijft een huis in de jaren ’30 stijl. Tevens is er een brede keuze uit de soorten vloeren: houten vloeren, PVC vloeren, laminaat vloeren, visgraat vloeren etc. Bij Het Parkethuis in Gennep krijg je alle tijd om tot een besluit te komen voor dé ideale houten vloer. Ons team staat graag voor je klaar en begeleiden je optimaal bij het maken van jouw keuze. Je koopt immers geen brood, een vloer is belangrijk voor het uiterlijk van jouw woning. Wij leveren diverse merken van de mooiste houten vloeren. De merken waar wij mee samenwerken zijn: Grigio Vloeren, Di Legno houten vloeren, Dennebos Flooring, Bauwerk Parket, Q2 vloeren en Hollandsche vloeren.

Wie gingen je voor?

Ervaringen van onze klanten: "Vriendelijk, behulpzaam, Richard komt kijken, zonder enkele verplichtingen en denkt mee. Personeel is vakbekwaam, het werk wordt zeer accuraat gedaan, vriendelijk, en levert goede service. Komt afspraken na. Wij zijn blij met onze mooie vloer. Bedankt." "Onze ervaringen met het Parkethuis zijn zeer positief. Een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Prima advies, alle mogelijkheden worden doorgesproken. Na een eerste bezichtiging wat er moet er gebeuren, wordt de opdracht uitgevoerd, door vakbekwame medewerkers. Ook voor onderhoud van de vloer krijg je voldoende tips om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden. Samengevat een prima service!" "Wij kunnen niets anders zeggen dan : goed advies, vriendelijke mensen, keurig netjes wordt er gewerkt en een top afwerking".

Het Parkethuis in het kort

Soort vloeren

Hout
Kurk
Laminaat
Linoleum
Pvc
Vinyl

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Het Parkethuis


Ottersumseweg 55 6591 CK Gennep
0485 - 51 49 51 Klik om te bellen