G-vloeren Gietvloeren


Overtoom 477 1054 LE Amsterdam
020 846 3694 Klik om te bellen

Over G-vloeren Gietvloeren

G-vloeren is de gietvloer specialist voor woningen en bedrijven en levert alle soorten kunststofvloer systemen zoals epoxy, polyurethaan, troffel maar bijvoorbeeld ook woonbeton en alle andere cementgebonden gietvloeren. Wilt u contact met één van onze adviseurs voor een bezoek aan onze showroom of vrijblijvende kleursamples? Neem dan gerust contact met ons op.

Wist u dat G-vloeren de beste prijs/kwaliteit levert in de gietvloer branche? Een offerte is geheel vrijblijvend en altijd op maat gemaakt. Wij bieden u de volgende voordelen: kleurvastheid, ideaal in combinatie met vloerverwarming, hardelastisch, hygienisch, naadloos, slijtvastheid, scheuroverbruggend.

Wij leveren verschillende vloersystemen en elk vloersysteem is gericht per toepassing zoals, kantoren, winkels, magazijnen, werkplaatsen, fabrieken, woningen en overige bedrijfsvloeren.

Het start bij een bezoek aan onze showroom of een bezoek bij u op locatie. Vervolgens beoordelen en bekijken wij uw situatie en toepassing. Hierop zullen wij vervolgens een gerichte offerte uitbrengen die geschikt is voor uw toepassing met de bijbehorende wensen en eisen van de vloer. De uitvoering van het project zal vijf tot zeven dagen in beslag nemen. Na het succesvol uitvoeren van de vloer zullen wij de vloer persoonlijk met u opleveren. U ontvangt daarna van ons een opleverformulier als afsluiting van het project.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Foto's

Witte PU Gietvloer als kantoorvloer

G-vloeren Gietvloeren in het kort

Soort vloeren

Betonvloeren
Gietvloeren
Grindvloeren
Kunststof vloeren
Woonbeton

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

G-vloeren Gietvloeren


Overtoom 477 1054 LE Amsterdam
020 846 3694 Klik om te bellen