Berkers Vloeren


Ekkersrijt 4403 5692 DL Son
0499-476199 Klik om te bellen

Over Berkers Vloeren

Berkers Vloeren is specialist op het gebied van gietvloeren en woonbeton vloeren. Wij zijn al vloerenspecialist vanaf 1992 waardoor u kunt rekenen op een degelijk advies en deskundige uitvoering.

Met passie, kwaliteitsproducten en ambachtelijk vakwerk realiseren wij met een klein team de meest uiteenlopende prachtige naadloze vloeren met elk een uniek karakter.

Wij onderscheiden ons met het brede aanbod van verschillende typen woonbeton en gietvloeren. Voor elk interieur van klassiek tot modern, van industrieel tot chique, heeft Berkers Vloeren een passende vloerafwerking voor u. De uitvoering van de verschillende woonbeton of gietvloeren kan in verschillende kleuren en/of kleurnuances worden toegepast. Structuur, materiaal en kleurnuances zullen de sfeer van de ruimte in combinatie met het toegepaste interieur bepalen. De prachtige naadloze woonbeton en gietvloeren hebben elk een eigentijdse en unieke uitstraling. Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht en denken wij graag met u mee bij het uitkiezen van de uiteindelijke gekozen vloerafwerking.

In onze showroom op Ekkersrijt 4403 te Son (vlakbij Ikea Eindhoven) kunt u al onze gietvloeren en woonbeton vloeren bekijken en ervaren. Wij nemen graag de tijd voor u daarom is onze vloeren showroom alleen op afspraak te bezoeken. U kunt eenvoudig telefonisch hiervoor een afspraak maken, telefoonnummer 0499-476199.

Een prijsopgave kunt u eenvoudig via onze website bij offerte aanvraag opvragen.De prijs van een woonbeton of gietvloer is afhankelijk van een aantal factoren daarom vernemen wij graag de situatie en uw wensen voor het opstellen van een of meerdere prijsopgaven. Een prijsopgave kunt u opvragen voorafgaand aan uw showroombezoek of gericht na een bezoek aan de showroom

Wat bepaalt de prijs van een woonbeton of gietvloer?

1) Materiaalkeuze – type woonbeton of gietvloer
2) Vloeroppervlakte
3) Ondergrond
4) Woonplaats
5) Gewenste kleur soms
6) Bij komende kosten - bv. specifieke ondergrond behandeling, roosters, aansluitingen, ranstroken
6) BTW tarief 9% of 21%

Wij hopen u te mogen ontvangen in onze showroom zodat wij u wegwijs kunnen maken in de mooie wereld van de naadloze vloerafwerkingen.

Foto's

Berkers Vloeren in het kort

Soort vloeren

Gietvloeren
Kunststof vloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Berkers Vloeren


Ekkersrijt 4403 5692 DL Son
0499-476199 Klik om te bellen