Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Verlengde Gildenweg 25
    8304 BK Emmeloord
  • 0527252062

Tapijttegelhandel Nieuwenhuizen

Waar, Wat, Hoeveel?
Tapijttegelhandel is een bedrijf in het midden van het land, direct langs de A6. Wij kopen regelmatig "bijzondere partijen" op van bekende merken,( Desso Heuga Modulyss Interface )deze partijen zijn o.a. uitlopende selectie (tegels die uit de collectie gaan doordat er nieuwe kleuren uitkomen) of overproductie (tegels die die over zijn gebleven van de grotere projecten).


EEN VOORRAAD VAN 250.000 TAPIJTTEGELS.....
..... IN DIVERSE KLEUREN!!

De Tapijttegelhandel is altijd de goedkoopste omdat wij scherp inkopen en de kosten zo laag mogelijk houden. Door deze manier van werken kunnen wij top-kwaliteit tapijttegels leveren die zo'n 40 tot 60% voordeliger zijn dan de normale verkoopprijzen!!!


Prijzen vanaf 0,35 eurocent per tegel!

Tapijttegelhandel heeft, door veel aanbod van ongesorteerde tapijttegels, partijtjes op voorraad van tegels die niet fabrieksconform zijn. Deze tegels zijn ideaal te gebruiken voor geluids of warmte isolatie (zolder of garage o.i.d.). U betaald voor deze weeffouten slechts € 0,35 cent per tegel excl. btw.


Tapijttegelhandel nu ook altijd de goedkoopste in laminaat!

Door de stijgende vraag naar laminaat heeft tapijttegelhandel nu ook verschillende partijen laminaat opgekocht. Verschillende bekende merken worden U aangeboden voor absolute bodemprijzen, 30 tot 40% goedkoper dan de normale verkoopprijzen.

Onze aanbiedingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren zowel woon als voor projectlaminaat. Wij leveren aan groothandel en particulier.


Showroom aanwezig:

Ja

Soort vloeren

  • Kunststof vloeren
  • Laminaat
  • Tapijttegels