Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Zilverenberg 18
    5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 0165585200

Stonhard Benelux

Stonhard is wereldwijd marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en installatie van zeer hoogwaardige kunstharsgebonden vloerafwerkingen voor industriële en commerciële toepassingen. Stonhard bestaat al meer dan 90 jaar.

Stonhard Benelux te 's-Hertogenbosch

De verkooporganisatie voor Stonhard Benelux wordt geleid vanuit 's-Hertogenbosch in Nederland. Het financiële hoofdkantoor en alle voorraden voor Stonhard Europa bevinden zich in Nijvel in Belgie.

Een aanspreekpunt

Stonhard Benelux is opgedeeld in postcodes, alwaar de Territory Manager ter plaatse verantwoordelijk is voor verkoop, begeleiding van installaties en service. Op deze manier heeft u altijd één aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Single Source garantie

Stonhard neemt alle werken turn-key aan en installeert met eigen teams. Wij geven dan ook garantie op zowel product als installatie.

De hoogste kwaliteit

Stonhard streeft continu naar verbetering in zowel productie als applicatie en is ISO 9002 gecertificeerd.

Het onderscheid door kwaliteit

Stonhard onderscheidt zich door kwalitatief toonaangevende producten geïnstalleerd in uw bedrijf door onze vakmensen, onder verantwoordelijkheid van uw eigen vloerspecialist.

Kennis van ook de meest uitdagende vloeroplossingen

Grote kennis van zaken als het gaat om (slechte) ondergronden en consequenties van hoge mechanische-, chemische- en thermische belastingen voor uw werkvloer maakt dat Stonhard een productrange heeft samengesteld die volledig aansluit bij uw behoefte. Uiteraard worden ook zaken als antislip, reinigbaarheid, lichtopbrengst en statische geleiding meegenomen in de overweging om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Kennismaken met Stonhard

Maakt u vrijblijvend een afspraak met één van onze mensen om u bij te laten praten over de laatst toegepaste technieken en Stonhard ervaringen in uw eigen branche. Ter plaatse kunnen wij u laten zien en uitleggen waarom Stonhard de beste oplossing voor u heeft en kunnen wij tegelijkertijd uw huidige vloer inspecteren. Gebruik de Stonhard vloerspecialist zoeker om uw specialist te vinden.Stonhard Benelux in het kort

Showroom aanwezig:

Nee

Soort vloeren

  • Gietvloeren