PVC, het nieuwe laminaat, is steeds populairder

PVC, het nieuwe laminaat, is steeds populairder. Nadeel is dat je wel eerst even moet egaliseren, maar ook daar is de oplossing voor nabij.

De opvolger van laminaat is PVC, kunststof panelen die verlijmd worden op de vloer, vormen samen een vast en glad geheel.

Egaliseren

Om een goede hechtlaag voor de te lijmen vloer te krijgen, zal er wel eerst even geegaliseerd moeten worden, dit kan door een dun laagje egaline te laten lopen op de ruwe betonvloer en zo de oneffenheden zo minimaal mogelijk te maken. Elke klein betonpuntje of steentje zie je of voel je door de pvc laag.

De grootste vloerenlegger uit Wolvega doet mee met PVC aanbod omdat de vraag hiernaar groot is.
Steeds meer klanten vragen er naar en stappen hier naar over, gezien de vele voordelen en prettige eigenschappen, altijd de heer Jansen.

Optimale eigenschappen van PVC

PVC heeft als het klaar is optimale vloereigenschappen en kan goed op vloerverwarming. De vloer is stiller dan laminaat, klinkt minder hol en is vaak minder koud en kil.
Ook kan de vloer makkelijk gedweild worden.

Op een houten ondervloer kun je PVC niet verlijmen, hiervoor is er een andere oplossing, bijvoorbeeld klik-PVC en of kunststof vloeren, dit is eigenlijk laminaat maar dan van kunststof en kan los gelegd worden.

Een van de grootste vloerenleggers van Nederland, heeft om het zo makkelijk mogelijk te maken, een bundel met pvc leggen + egaliseren, verlijmen en egaliseren in haar assortiment. Bij de aanbieding zit egaliseren en uitvlakken van zo'n 2mm, moet er meer in een keer geegaliseerd worden dan moet er een cement dekvloer of iets dergelijks overheen en dan een dun laagje egaline.

De vloerenlegger uit Wolvega legt PVC door heel Nederland en u kunt gratis stalen of een proefstukje aanvragen van de desbetreffende vloer die u interessant lijkt.
U kunt natuurlijk ook naar de showroom komen in Wolvega, waar alle vloeren zo ruim mogelijk liggen uitgestald om een goede indruk te krijgen van alle merken en soorten vloeren die zijn in haar assortiment heeft.

Op June 13, 2017