Anry PVC Bedrijfsvloeren Benelux


Hommert 24 6361 HN Nuth
0681143883 Klik om te bellen

Over Anry PVC Bedrijfsvloeren Benelux

Anry PVC Bedrijfsvloeren Benelux is zowel een leverancier van PVC vloeren en toebehoren, als een vloerenbedrijf gespecialiseerd in vloeistofdichte pvc vloeren.

Duurzame vloeistofdichte vloeren vervaardigd uit 100% gerecycled PVC . Dit materiaal is hoogwaardig PVC dat voldoet aan de laatste EU normen Hierdoor zijn onze PVC vloeren niet alleen slijtvast, maar ook bestand tegen de meeste zuren,logen en andere chemische stoffen(met uitsluiting van Aceton,hoog geconcentreerd Zwavelzuur/Zoutzuur).

De belangrijkste eigenschappen van PVC vloeren zijn, duurzaam, bijzonder sterk,hygienisch, ergonomisch, onderhoudsvriendelijk, en bestand tegen zwaar intensief gebruik(belastbaar tot 40 ton).

Ons assortiment aan PVC tegels beschikt over een grote keuze aan eigenschappen en toepassingsgebieden. Representatieve vloeistofdichte vloeren, die voldoen aan de hoge ARBO en HACCP normen. Hierdoor zijn onze PVC vloervarianten eigenlijk multivloeren en zo dus ook inzetbaar op ieder front.

Anry PVC Bedrijfsvloeren Benelux is dè specialist in bedrijfsvloeren en officieel Benelux Dealer van de hoogwaardige Ibotac GmbH tegels. Hierdoor is het mogelijk de beste kwaliteit PVC tegels tegen de scherpste prijs te leveren!

Wij gaan tot het uiterste om de kwaliteit te leveren die een klant verwacht.En dan bedoelen wij niet alleeen het produkt,maar ook wat je afgesproken hebt en klaarstaan.

Voor de maand mei 15% korting op alle grijstinten!
Compleet geplaatst €45,- per m² incl plinten en btw.